Voltan Lähienergia

Voltan Lähienergia on energiayhtiö, joka toteuttaa kerrostalojen ja suurten asuinkiinteistöjen maalämpöjärjestelmät ja toimii pitkäaikaisena lämmöntuottajana taloyhtiöille.

Kiinteistöjen lämmitys on yhteiskuntamme yksi keskeisimmistä palveluista. Lämmityksen osuus taloyhtiön käyttökuluista on yli 20 % ja kaupunkien hiilidioksiidipäästöistä jopa yli 40 %. Kustannustehokkaat ja ympäristöystävälliset lämpöpumppuihin perustuvat teknologiat ovat kehittyneet, mutta niiden hyödyntäminen asukkaiden ja yhteiskunnan hyväksi on ollut hidasta. Voltan Lähienergia perustettiin mahdollistamaan parhaiden lämmitys- ja viilennysteknologioiden hyödyntämisen asukkaiden ja yhteiskuntamme hyväksi.

Olemme suomalainen energiayhtiö ja keskitymme suurten asuinkiinteistöjen lämmitykseen ja viilennykseen. Suunnittelemme, toteutamme ja rahoitamme järjestelmät sekä vastaamme niiden operoinnista ja huollosta. Järjestelmissä käytämme aina kohteeseen parhaiten soveltuvia ja luotettavaksi todettuja teknologioita. Loppukäyttäjänä taloyhtiön asukkaat maksavat vain laskun käytetystä energiasta – ilman satojen tuhansien eurojen järjestelmäinvestointeja tai monimutkaisia rakennusprojekteja.

Yrityksemme johdossa ja omistajissa heijastuu fokus ammattimaiseen ja pitkäjänteiseen toimintaan. Johdolla ja neuvonantajilla on pitkä kokemus energia- ja rahoitusalalta. Omistajina ja sijoittajina yrityksen taustalla on tunnettuja suomalaisia teollisuussukuja ja yritysjohtajia, jotka ovat tehneet pitkän uran rakentamisen ja siihen liittyvien palveluiden parissa.

Arvomme

Vastuullisuus

Olemme mukana rakentamassa hiilineutraalia yhteiskuntaa tuleville sukupolville. Toimimme avoimesti asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kohtaan. Käytämme parhaita vastuullisia teknologiaratkaisuja nyt ja tulevaisuudessa.

Asiakaslähtöisyys

Teemme kaikki päätöksemme asiakkaan etu ensin -mentaliteetilla. Mahdollistamme teknisesti ja taloudellisesti asukkaille kestävän, edullisen ja miellyttävän asumisen. Tarjoamme kiinteistöalan yrityksille kustannustehokkaan ja mutkattoman tavan saavuttaa vastuulliset tavoitteet.

Pitkäjänteisyys

Rakennamme laadukkaita ja kestäviä energiaratkaisuja ja olemme vakaa, luotettava sekä sitoutunut kotimainen toimija.

Tapaa tiimimme

Miikka Lemmetty

DI (Rakennustekniikka ja -talous), University of Warwick

Richard Cawén

MBA, Harvard Business School ja KTM, Hanken

Tule osaksi tiimiämme

Etsimme tiimiimme uusia henkilöitä seuraaviin tehtäviin:

Projektipäällikkö

Työskentelet läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa uusien kohteiden suunnittelun ja toteuttamisen johtamisessa.

Teknologia-asiantuntija

Vastaat teknisten ratkaisujen ja järjestelmien kehittämisestä ja tuet asiakkaitamme löytämään ratkaisun haastavimpiin kohteisiin.

Ota yhteyttä ja keskustellaan tulevaisuuden uramahdollisuuksista.

Ota yhteyttä ja
keskustellaan tarpeistanne

Haluatko kuulla lisää yrityksestämme ja vastuullisesta asumisesta? Ota yhteyttä.