Ajankohtaista

Marraskuu 2022

Meillä on ilo kertoa, että Nici Kiiski on liittynyt Voltan Lähienergia -tiimiimme Head of Finance rooliin. Uudessa roolissaan Nici tulee työskentelemään pääasiallisesti Voltanin rahoitukseen, laskentaan ja raportointiin liittyvien käytännön asioiden parissa. Nici on aikaisemmin työskennellyt muun muassa Talousjohtajana Rens Originalilla ja sitä ennen yritysjärjestelyiden parissa Deloitella. Nicillä on lisäksi maisterin tutkinto Hankenilta.

Lue lisää

Syyskuu 2022

Meillä on ilo kertoa, että Juha Kattelus on liittynyt Voltan Lähienergia -tiimiimme teknisenä asiantuntijana. Uudessa roolissaan Juha tulee työskentelemään uusien projektien suunnittelun parissa ja kehittämään olemassa olevien lämpölaitoksien opertointia ja optimointia. Juha on aikaisemmin työskennellyt Uponorilla LVI-suunnittelijana. Juhalla on lisäksi maisterin tutkinto Aalto

Lue lisää

Elokuu 2022

Meidän on ilo kertoa, että olemme valinneet Voltanin hallituksen uudeksi jäseneksi Kari Inkisen. Karin laaja ja pitkäaikainen kokemus pohjoismaisista rakennus- ja kiinteistömarkkinoista tuo merkittävää lisäarvoa Voltanin hallitukseen.

Lue lisää

Kesäkuu 2022

Voltan on aloittanut maalämmön toteutussuunnittelun seitsemän kohteen osalta, jotka kaikki sijaitsevat Espoossa. Viiteen kohteeseen tulee lähtökohtaisesti viilennys.

Lue lisää

Toukokuu 2022

Voltan on aloittanut maalämmön toteutussuunnittelun viiden kohteen osalta, josta kolme sijaitsee Espoossa ja kaksi laajemmalla Uudenmaana alueella.

Lue lisää

Toukokuu 2022

Olemme muuttaneet uusiin toimitiloihin osoitteeseen Fredrikinkatu 55. Uusi toimistomme palvelee hyvin kasvavaa tiimiämme. Lisäksi tiimimme liittyi kesäksi DI-opiskelija Juuso Marttila joka työskentelee muun muassa Voltanin maalämpö-aurinkopaneeli hybridi-ratkaisujen parissa.

Lue lisää