Skip to main content
lokakuu 2024

As Oy Espoon Tammi – Kahden alan ammattilaisen yhteistyöllä kestävä energiaratkaisu

Vuonna 2022 valmistunut As Oy Espoon Tammi on esimerkki siitä, kuinka toimiva yhteistyö kahden alan johtavan yrityksen, Voltan Lähienergian ja Tom Allen Seneran välillä mahdollistaa kestävien ja kustannustehokkaiden energiaratkaisujen toteuttamisen.

Taloyhtiöön toteutettiin Voltanin palvelumalliin perustuva maalämpöratkaisu, joka tuottaa taloyhtiölle huoletonta ja ympäristöystävällistä lämpöenergiaa ilman suuria alkuinvestointeja tai taloyhtiön omia riskejä.

Voltan valitsi yhteistyökumppanikseen Tom Allen Seneran, joka voitti urakkakilpailutuksen ja vastasi järjestelmän teknisestä toteutuksesta. Voltanin projektipäällikkö Jussi Kilpelä on ollut tyytyväinen Tom Allen Seneran ammattitaitoiseen ja tehokkaaseen tekemiseen läpi projektin.

As Oy Espoon Tammen noin 80 kW:n lämmitysjärjestelmä varmistaa, että taloyhtiö saa luotettavaa ja energiatehokasta lämpöä ympäri vuoden. Voltanin palvelumalliin yhdistettynä kokonaisratkaisu on sekä kustannustehokas että ympäristöystävällinen.

Voltanin palvelumalli – huoleton ja pitkäaikainen ratkaisu taloyhtiölle

Voltanin tarjoama palvelumalli on suunniteltu siten, että siirtyminen maalämpöön on mahdollisimman vaivatonta. Voltan vastasi kokonaisvaltaisesti As Oy Espoon Tammen maalämpöjärjestelmän rakennuttamisesta ja investoinneista. Taloyhtiö maksaa vain käytetystä energiastaja Voltan vastaa järjestelmän ylläpitokustannuksista, kuten sähkönkulutuksesta, huolloista ja mahdollisista laitteistouusinnoista sopimuskauden aikana. Tämä malli antaa taloyhtiölle selkeän ja ennakoitavan kulurakenteen ilman suuria investointeja tai riskejä sähkön hinnan heilahteluista.

Voltan on toimittanut lämpöenergiaa As Oy Espoon Tammen taloyhtiöön jo 24 kuukautta rakentamisen valmistumisen jälkeen täysin ongelmitta. Tom Allen Seneran toimittama älykäs rakennusautomaatio mahdollistaa sen, että Voltan Lähienergian etävalvonta voi varmistaa järjestelmän toimivan jatkuvasti optimaalisesti ja tehokkaasti.

Ekologinen ja vastuullinen valinta

Maalämpö on uusiutuvaa lämpöenergiaa, jota käyttäessään As Oy Espoon Tammen taloyhtiön hiilijalanjälki pienenee verrattuna muihin lämmitysmuotoihin ja asumisen ilmastovaikutukset vähenevät merkittävästi. Tämä tekee Voltanin palvelumallista paitsi taloudellisesti kannattavan myös kestävän vaihtoehdon tulevaisuuden asumiselle.

Yhteistyötä, jolla rakennetaan tulevaisuutta

Voltanin ja Tom Allen Seneran yhteistyö on esimerkki siitä, miten kaksi alan parasta ammattitaitoa edustavaa yritystä voi tuottaa asiakkailleen huipputason ratkaisuja. TomAllenSenera, Suomen maalämpö- ja lämmöntalteenottoalan markkinajohtaja, tuo hankkeeseen teknisen osaamisen ja luotettavuuden, kun taas Voltan vastaa koko palveluprosessista, asiakaskokemuksesta sekä järjestelmän pitkäaikaisesta toimivuudesta.

Yhteistyön myötä As Oy Espoon Tammen asukkaat voivat luottaa siihen, että heidän kotinsa lämpenee tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti, niin tänään kuin tulevaisuudessakin.

Valokuvassa vasemmalta katsottuna Miikka Lemmetty Voltanilta, As Oy Espoon Tammen hallituksen puheenjohtaja ja Teemu Hyry Tom Allen Seneralta.


Lisätietoa hankkeesta ja maalämmöstä palveluna:

Miikka Lemmetty,Voltan Lähienergia

miikka.lemmetty@voltanenergy.com 

+358 45 271 4247


Teemu Hyry, Tom Allen Senera

teemu.hyry@tomallensenera.fi

+ 358 44 700 6774